Letterloods is gebouwd door Laura.

 

Als kleine puk altijd al in de weer met stiften en grote rollen tekenpapier. Gefascineerd door handschriften, als scholier met een zelfgespaarde typmachine en stiften al druk met het maken van eigen tijdschriften (Flow avant la lettre!), via de combinatie werk en opleiding geschoold tot vormgever/DTP'er die stiekem graag papier snuffelt en zonder gêne freakt op mooie letters met een scherp oog voor what's hot and what's not.

Laura is in 2000 afgestudeerd aan de kunstakademie Kampen binnen de richting autonome schilderkunst, waar zij ook zijpaadjes fotografie en conceptele kunst heeft bewandeld.

De liefde voor kneden met taal stroomt tevens vrolijk door de aders en daarmee biedt Letterloods een stevig fundament voor het uitdragen van je boodschap, want de creatieve geest van Laura denkt graag mee buiten het kader van een krijtbord, vel papier, raam of muur.

Er is een divers netwerk van kunstenaars dat ook de sleutel tot Letterloods heeft. Zo kan een bord, een lijst of een uithangbord getimmerd, gefreesd en zelfs gesmeed worden.

Letterloods maakt ieder gewenst project, met liefde!

Naast opdrachten voor bedrijven en particulieren, is Letterloods ook hét adres voor handletterworkshops op diverse lokaties.

  

WIE ZIJN WIJ